За Нас

Нашите готвачи подготвуваат прекрасна храна

Некои од нашите специјалитети

img01

Сладолед
Со боровница и чоколадо

img01

Риба
Пастрмка со лимон

img01

Палачинки
Со сладолед и чоколадо

img01

Салата
Со месо и домат

Галерија

img01


Погледни повеќе

img01


Погледни повеќе

img01


Погледни повеќе

img01


Погледни повеќе

img01


Погледни повеќе

img01


Погледни повеќе

img01


Погледни повеќе

img01


Погледни повеќе

img01


Погледни повеќе

Контакт