Për Ne

Kuzhinierët tanë çdo herë mund të përgadisin ushqime të shijshme për ju

Disa nga pjatat tona

img01

Akullore
Me boronicë dhe çokolatë

img01

Peshk
Troftë me limon

img01

Pancakes
Me akullore dhe çokolatë

img01

Sallatë
Me mish dhe domate


Galeria

img01


Shiko më shumë

img01


Shiko më shumë

img01


Shiko më shumë

img01


Shiko më shumë

img01


Shiko më shumë

img01


Shiko më shumë

img01


Shiko më shumë

img01


Shiko më shumë

img01


Shiko më shumë

Kontakt